Ugrás a tartalomra

 

felnőtt kutyás kutya muri klbfoglalkozás

 

Amennyiben legalább egy alap engedelmességi képzésén jártál, és ott vizsgáztál, oklevéllel, vagy az annak megfelelő tudással rendelkezel akkor számodra elérhető ez a képzéssel egybekötött kutyás osztálytalálkozó jellegű program, melyet hetente, hétköznapi, és hétvégi alkalmakon is tartunk, ahol nem csak a gyakorlásé a fő szerep, hanem a szórakozásé is! Az alap engedelmességi tanfolyamot nem helyettesíti, csak kiegészíti!

Röviden ezeknek a csoportos mulatságoknak a lényege az, hogy a tanfolyamok elvégzése után, vagy mellett lehetőséged legyen olyan alkalmakra is elhoznod kutyusodat az iskolánkba, ahol néhány engedelmességi, behívás gyakorló, és egyéb készségfejlesztő feladat mellett kis kedvenced sokat játszhat, és szaladgálhat a többiekkel, vagy használhatja a park játékait.

Ezen a programon 8 hónapos kortól, mérettől és fajtától függetlenül vehetnek részt kutyusok a gazdáik kíséretében.

Az órák kutyatréner által felügyeltek, és vezetettek, így az alkalmokon is segítséget kaphatsz mindennapi kutyás problémáidhoz is.   
Tökéletes lehet számotokra ez a programsorozat, ha kutyusod már kezelhető, de szeretnéd szinten tartani a tudásotokat és fontos számodra az is, hogy szocializálódjon kis kedvenced.  
Természetesen az EbMester Kutyaiskola játékait, úgy, mint a mérleg hinta, palló, palánk is használatba vehetitek kedvenceddel, ha ahhoz van kedvetek.  
Az eseményeken a behívás gyakorlás az mindig terítéken lesz és az óra egy részét megtöltjük különböző engedelmességi feladatokkal is praktikusság, fontosság, elmardás, vagy az igények szerint.

Ezek az alkalmak kiegészíthetik a tanfolyamra járó kutyusok programját is, hiszen itt a már a megszokott gyakorláson kívül több idő jut a játékra is, de akár régebben végzett gazdiknak is ajánlott szintentartásként, vagy felelevenítő óraként. 

 

Időtartam és díjazás

 

2.500,- Ft/1 óra/alkalom

Bérlet: 3 alkalom 6.000,- Ft, 5 alkalom: 8.500,- Ft, vagy 10 alkalom: 15.500,- Ft


 

Időpontok

 

Hétköznap délután, este, vagy hétvégén változó időpontokban, amikre telefonon, vagy a csoportunkban lehet bejelentkezni, melyhez a regisztráció utáni automatikusan kiküldött válasz e-mailben kapsz egy linket.

 

 

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak