Ugrás a tartalomra

 

szuper szimat kutyakiképzés

 

Négylábú társad szeret szimatolgatni séta közben? 
Könnyedén megtanulhatod ezt a folyamatot irányítani, amiben "jó orrú" kedvenced szívesen segít majd mindkettőtök örömére.

Szuper szimat kurzusra minden olyan kedves, kalandvágyó gazdit, és kutyust várunk szeretettel, akik szeretnék megtanulni azt, hogy hogyan találjanak meg szagmintákat különböző helyeken, akár teljes rejtésben is.

Tanfolyamunk látogatása azok számára lehetséges, akik már elkezdték az engedelmességi tanfolyamukat az iskolánkban, vagy már elvégeztek legalább egy alap engedelmességi képzést!
A következő linken elérhetőek: http://ebmester.hu/engedelmessegi-oktatas/alap-engedelmessegi-oktatas

A szagminták olyan tégelyekben kerültek elhelyezésre, amik cseppmentesen zárhatóak, de elegendő illatanyagot juttatnak a levegőbe, és viszonylag kicsik, így a különböző szinteknek megfelelően elrejthetőek. Ezeket az eszközöket, és mintákat mi biztosítjuk számotokra.

A többféle magasságban, és különféle rejtésekben elhelyezett tégelyek megkeresére pózáron indulhatsz majd el négylábú barátoddal.

A tanfolyam végén a mantrailing, vagyis személykeresésből is ízelítőt kaphattok.

A közös, szórakoztató "munka", és a sorozatos sikeres keresés élményeivel gazdagodva magabiztosságot szerezhettek, és a feladatok közös elvégzése egy jól működő kis csapattá kovácsol majd benneteket, ami garantáltan jó hatással lesz a kapcsolatotokra négylábú társaddal.

 

Időtartam és díjazás 
 

A Szuper Szimat Tanfolyam 8 alkalmat foglalnak magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

A tanfolyam díja 45.000 Ft. 

Amennyiben hozol magaddal még egy saját kutyát, vagy kutya-gazda párost az iskolánba, akkor 20% kedvezményben részesülhetsz az egyik bérlet árából!

 

Tanuljátok meg a keresőmunka alapjait képzésünkön, hogy izgalmasabbá tudd tenni az együtt töltött időtöket bárhol és bármikor! Regisztrálj a lentebbi jelentkezési lap elküldésével!

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak