Ugrás a tartalomra

 

laza póráz tanfolyam

 

Már volt egy alap képzésed, de még mindig szenvedés a kutyasétáltatás, vagy csak az számít, hogy kutyusoddal minél gyorsabban, és kényelmesebben el tudjál menni sétálni?

Szeretnéd, hogy jobban figyeljen rád kutyusod séta közben? 

Állandóan húzza a pórázt a közös sétákon, bevág eléd, ha észre vesz valami érdekeset, és már nincs is kedved elvinni őt, esetleg megugat minden kapu mögötti másik kutyust és így lehetetleníti el a közös kimozdulásokat? 

Akkor gyere el a könnyű sétáltatás eléréséhez összeállított képzésünkre, melyen ötször egy órán keresztül csak a helyes sétáltatást gyakoroljuk, és javítjuk először az iskolában, kis csoportos képzés keretein belül. A laza póráz tanfolyamunk segítségével a sétáltatás kutyáddal könnyed és kellemes tevékenység lesz. A pozitív megerősítéses tréningünk során megtanulod, hogyan tudod megfelelően kommunikálni kutyáddal, és így elkerülheted a problémás helyzeteket. Tapasztalt oktatóink segítenek abban, hogy kutyád élvezze a sétát, és fejlesszétek az engedelmességi képességeit.

Egy alap engedelmességi tanfolyamot nem helyettesít ez az öt alkalmas alap kurzus a Laza Póráz Tanfolyam, de segítség lehet a sétáltatáshoz. Kérjük, hogy mielőtt ezt a képzést választanád végezz el egy alap engedelmességi tanfolyamot! Ezek a következő linken elérhetőek: http://ebmester.hu/engedelmessegi-oktatas/alap-engedelmessegi-oktatas

Az Alap Engedelmességi Tanfolyamokon is tanulnak a kutyusok helyesen sétálni, így ezt a kurzust kiegészítésként az előbbi után ajánljuk leginkább! Ha elvégezted az alap engedelmességi képzést, akkor jelentkezhetsz erre a kurzusra, hogy tovább fejleszd a helyes láb mellett vezetett sétáltatást, és eljuss a rángatós, feszült sétáltatástól a laza pórázon történő sétáltatásig. 

 
 

Amiket itt tanulsz:

 

  • kutyus és a gazdi összehangolt sétájának fejlesztése

  • helyes sétára rávezető feladatok

  • iskolában, kis csoportban végzett gyakorlatok

  • láb mellett vezetett, laza pórázos séta

  • Földről fel nem evés: "NEM" - kontroll

  • elindulás szabályai - kapu kontroll

 

 

Időtartam és díjazás

 

A képzések a Laza Póráz, Láthatatlan Pózáz, és a Városi Séta tanfolyamok külön-külön 5 alkalmat foglalnak magukba, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

A Laza Póráz tanfolyam díja 30.000 Ft helyett 28.000 Ft.

Amennyiben hozol magaddal még egy saját kutyát, vagy kutya-gazda párost az iskolánba, akkor 20% kedvezményben részesülhetsz az egyik bérlet árából!

 

Ha számodra is fontos, hogy a közös séták örömtelien teljenek, akkor regisztrálj a Neked megfelelő eseményre!

 

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak