Ugrás a tartalomra

 

kutya gyerek kapcsolatépítő tanfolyam

 

Gyerekek bevonása a kutyakiképzésbe

 

A kutyák kiképzését végezheted otthoni nyugodt környezetben is, vagy kutyaiskolában, vagy a szabadban.

Mindenki a saját igényeihez, vagy szintjéhez mérten választhat a különböző lehetőségek közül akár engedelmességi, akár munka-kutya kiképzésről legyen szó.

Családi kutya képzéshez íratkozz be egy alap engedelmességi tanfolyamra, akár egyénire saját otthonodban, akár csoportosra kutyaiskolában, ahol a gyerekek is részt tudnak venni az oktatáson, hiszen nekik is tudniuk kell bánni a kutyussal.

Egy kutya oktatása, akkor fog működni igazán, ha a család összes tagja ismeri, és következetesen mindenki ugyanazt a vezényszavakat használja, és egyforma elvárásokat közvetít a kis házi kedvenc felé, megfelelően jutalmaz, és kontrollál bizonyos viselkedési formákat. Ez segíti kutyusunkat abban, hogy beilleszkedhessen a családba, mert csak így fogja érteni igazán, hogy mit is várunk el tőle pontosan. A megfelelő jutalmazási, és kontrollálási formákat elsajátítják a gyerekek is, melyekkel kiegyensúlyozott adok-kapok kapcsolatot hozhatnak létre. Így mindenki jól jár, hiszen a gyerek megtanul jól bánni a családi kedvenccel, a kutyus megérti a határait, és az elvárásokat, miközben pozitív élmények érik.  

Ezzel a pozitív megerősítéses tréninggel a gyerekek nagyon jó kutyatrénerek, és gazdik lehetnek egyaránt, mert sokkal több időt tudnak a kutyusra szánni, és többet tudnak vele otthon gyakorolni, mint a dolgozó szülők.


ÚJ öt alkalmas tanfolyamunkon 7-17 év közötti gyerekek és a házi kedvenceik együttes oktatásban vehetnek részt kis csoportokban!

A tanfolyamra olyan kutyussal jelentkezhetsz, amelyik már a szülővel sikeresen elvégzett egy alap engedelmességi tanfolyamot, és, ha nem nálunk végeztétek a tanfolyamot, akkor az első alkalmon mindenképp közösen szükséges részt venni a gyermekkel a szülőnek, hogy a már eddig tanultakat átbeszéljétek az oktatóval. Így a már átbeszélt vezényszavakat, és szabályokat segítünk tovább erősíteni a gyermekben, és játékos feladatokkal kiegészítve bevezetni a kutyatartás rejtelmeibe.

Mik azok a jelzések, amiket jó, ha felismer a gyermek akár idegen, akár a saját kutyájáról legyen szó, és hogyan viselkedjen helyesen a kutyákkal. Betekinthet a kutyakommunikációba a kutyatréner segítségével és játékos feladatokkal kiegészítve sajátíthatja el az alap ebnevelési tecnikákat és feladatokat. Az órákon nem csak az elméletre, és az alap engedelmességi gyakorlatokra szánunk időt, de azt kiegészítetjük izgalmas, játékos elemekkel is. 
A kutya - gyermek kapcsolat kialakítása hasonló korosztályú gyerekekkel egy kis létszámú csoportban a hozzájuk igazított vidám gyakorlatokkal tűzdelt képzés keretében történik. Így ez a kiegészítő tanfolyam nem csak a kutya - gyermek kapcsolat megszilárdításában hasznos, de a készségfejlesztő ügyességi játékokkal kiegészítve szórakoztató is a kis gazdiknak. Egy időben játékosan tanulhat, és szociálisan fejlődhet a gyermek, és a kis kedvenc is a friss levegőn, de biztonságosan zárt területen a Göd és Sződliget határán lévő kutyaiskolában.

Mivel kiskorú gyermekek vesznek részt a tanfolyamon, ezért a szülői felügyelet mindig szükséges az órákon!

lány kutyával 
 

Amiket itt tanulhatsz:


- kreatív kutyakiképzés 
- pozitív megerősítéses tréning 
- kutya testbeszéde, jelzések 
- szórakoztató feladatok 
- szabályok kialakítása 
- kontroll 
 

Időtartam és díjazás 
 

A képzés 5 alkalmat foglal magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

A tanfolyam díja 27.000 Ft

 

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak