Ugrás a tartalomra

 

egyéni oktatás háznál vagy kutyaiskolában

 

Problémáid adódatak kis kedvenceddel, és nem tudod, hogyan kezeld, vagy éppen új kutya érkezett a házhoz és jól szeretnéd indítani a képzését és a kapcsolatot kialakítani vele, de még nem mehettek társaságba? 

Ha Te is egy boldog, engedelmes és jól nevelt kutyát szeretnél, akkor az egyéni kutyakiképzés a legjobb megoldás számodra.

Az egyéni kutyakiképzés számos előnnyel jár, amelyek közül az egyik legfontosabb az egyéni figyelem. Az egyéni oktatás során kutyád minden figyelme Rád irányul, és a tréningeket csak az Ő igényeihez és problémáihoz igazítjuk. Így biztos lehetsz benne, hogy a kutyád az optimális módon fejlődik, és az edzések hatékonyabbak lesznek, mint a csoportos kiképzések során.

Az egyéni kutyakiképzés további előnye, hogy segít az egyéni problémák és viselkedési nehézségek kezelésében. Ha kutyád problémás viselkedést mutat, például túlzott félénkséget vagy reaktív viselkedést, az egyéni kiképzés lehetővé teszi, hogy személyre szabott megoldásokat találjunk a problémák kezelésére.

Az egyéni kutyakiképzés ideális választás akkor is, ha kutyád versenyre készül, vagy azt szeretnéd, hogy gyermekeddel is kialakítson egy ideális kapcsolatot, vagy valamilyen közös hobbit (puller, mantrailing, szimat tréning, agility, trükktanítás, rally obedience, hoopers) űznél vele, akkor az egyéni képzés lehetővé teszi, hogy olyan edzésekkel és tréningekkel készítsük fel, amelyek az adott területre, vagy versenyszámra fókuszálnak.

 
Egyéni oktatással elérhető, hogy a következő problémákon segítsünk:

 

Viselkedési nehézségek: Az egyéni kiképzés lehetővé teszi, hogy személyre szabott megoldásokat találjunk a kutyád romboló, túlzott, vagy reaktív viselkedésének kezelésére. Az edzések során célzottan dolgozunk a kutyád önbizalmának növelésén, valamint a negatív viselkedés okainak feltárásán és kezelésén.

Félénk viselkedés: Ha kutyád túlzottan félénk vagy szorongó, az egyéni képzés segítséget nyújthat abban, hogy növelje az önbizalmát és megtanulja kezelni a stresszes helyzeteket. Az edzések során olyan technikákat alkalmazunk, amelyek célja, hogy a kutyád magabiztosabban és nyugodtabban érezze magát.

Fegyelmezetlenség: Az egyéni oktatás során a kutyád minden figyelme Rád irányul, és az órák során célzottan dolgozunk a fegyelmezetlenségi problémákon. A kutyád megtanulja a megfelelő engedelmességi parancsokat és azokat hatékonyan alkalmazni.

Sétáltatási nehézségek: Ha kutyád nehezen kezelhető a sétáltatás során, az egyéni foglalkozás lehetővé teszi, hogy célzottan dolgozzunk a problémákon. A kutyád megtanulja, hogyan kell helyesen sétálni a pórázon, és hogyan kell megfelelően reagálni más kutyákra és emberekre.

Szeparációs szorongás: Ha kutyád szeparációs szorongással küzd, az egyéni kiképzés segítséget nyújthat a probléma kezelésében. Az edzések során célzottan dolgozunk a kutyád biztonságérzetén, és olyan technikákat alkalmazunk, amelyek segítenek csökkenteni a szorongást és a stresszt.

 

Légy részese az egyéni kutyakiképzés előnyeinek, és tapasztald meg, hogyan válhat kutyád kiegyensúlyozottá, boldoggá és egy igazi sztárrá! Várjuk szeretettel az egyéni oktatást választó gazdik jelentkezését tetszőleges időpontban a kutyaiskolában Sződligeten, vagy Gödön, és Dunakeszin (környező településeken felárral) belül háznál tartott egyéni oktatásainkon!

 

Amiket itt tanulhatsz: 
 

 • szocializáció
 • szabályok kialakítása
 • pozitív megerősítéses tréning
 • alap engedelmességi feladatok
 • behívás
 • kutya-gazda kapcsolat fejlesztése
 • klikkertréning
 • pórázfegyelem
 • "NEM" kontroll
 • sporttevékenységek
 • trükkök
 • problémamegoldás

 

Időtartam és díjazás 
 

60 perces egyéni kutya tréning bármilyen korosztájú kutyának az iskolában, vagy háznál:

8 alkalmas bérlet: 68.000,- Ft

5 alkalmas bérlet: 45.000,- Ft

Különóra: 9.500,- Ft

Gödön, vagy Dunakeszin belüli háznál történő oktatatásnál, vagy az EbMester Kutyaiskolában az alap árak érvényesek, továbbá a környező településekre + 3.000,- Ft-os alkalmankénti felárral kérhető otthoni tréning.

Online oktatás is lehetséges!

Az alábbi űrlap segítségével, ha regisztrálsz, akkor hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Résztvevő adatai
Kérjük adjon meg egy nevet és egy címet, akinek kiállíthatjuk a számlát.
Kutya adatai
További információk
Kérjük elfogadás előtt olvassa el adatvédelmi irányelveinket! Ide kattintva új ablakban nyílik meg...
Kérjük elfogadás előtt olvassa el általános használati és szerződési feltételeinket! Ide kattintva új ablakban nyílik meg...

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak