Ugrás a tartalomra

 

hoopers agility 
 

A Hoopers az agilitynek egy változata, amit 2018-ban találtak ki Amerikában, és azóta elterjedt a világ minden részén, így hozzánk is elért.

Az agilityhez hasnló, de jóval egyszerűbb a pálya felépítése, és mivel ugró akadályok nincsenek benne, ezért kortól, és fajtától függetlenül bármelyik kutya biztonsággal űzheti ezt a sportot, még az alacsonyabb testfelépítésű ebek is, akiknek rövidebbek a lábaik. Ezzel kímélve a négylábúak gerincét.

Kölyök és idősebb kutyák is élvezhetik ezt a pörgős sportot, ahol arra törekedünk, hogy a gazdi távolról irányítsa a kutyáját kézjelekkel, és szóbeli parancsokkal a pályán kisebb köröket futtatva vele a kapuk alatt, rövid kúszókban, és a kerülő akadályok körül.

Kisebb méretűtől egészen a nagyobb kutyákig bárki űzheti ezt a sportot, akik szeretnek futkározni, és már az alapok mennek, csoportban, kinti terepen is.

Ez az egyszerű, de nagyszerű sport erősíti a kutya-gazda köteléket, egy jól működő csapattá változtatja a párosokat, a kutya megtanul a gazdára figyelni, és a gazda megtanulja messziről irányítani kis kedvencét és rengeteg energiát éget az ebeknél, így remek fárasztás lehet mozgékony négylábúaknak. Nagyszerű sport mely fitten tartja kutyádat szellemileg, és fizikailag is!

 

Időtartam és díjazás

 

A képzés 5 alkalmat foglal magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

Az  5 alkalmas bérlet díja 27.000,- Ft

Egyetlen bérlettel egy éven keresztül bármikor ellátogathatsz a kitűzött óráinkra.

 

Csupa izgalmas feladat egy jó hangulatú órán négylábú barátoddal. 
Gyertek el és próbáljátok ki Ti is!

 

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak