Ugrás a tartalomra
Klubfoglalkozások

 

Klubfoglalkozásink Neked szólnak, ha a célod kis kedvenced szocializációja, hozzászoktatása a kutyaiskolához, társakhoz, bevezetése egy ilyen ingergazdag környezetbe, megfelelő lefárasztása fizikálisan és mentálisan, vagy szórakoztatása. Gyakorlott kutyatréner által vezetett foglalkozásainkon megismerheted közelebbről kis kedvencedet, megfigyelheted a kutyák testjelzéseit, ami által könnyebben boldogulsz majd a kutyákkal történő találkozásoknál. Az óráinkon négylábú társad többféle engedelmességi feladatot is gyakorolhat, vagy kipróbálhat agility, rally obedience, puller és egyéb frappáns játékokat is. Ami a legnagyobb előnye ennek a csoportos tevékenységnek, hogy a behívást tudjuk gyakorolni többféle szituációban akár a játék közepette is és mivel sok szabad futkározasban is részesülnek a kis kedvencek, ezért a megfelelő fizikális fársztást is megkapják, hogy elégedetten, és nyugodtan mehessenek haza pihenni. Ezek a fogalakozások biztosan feldobják majd a hétköznapjaitokat, melyekre kedvező árú bérleteket vásárolhatsz amiket egy éven belül van lehetőséged lejárni kötetlenül.

Klubfoglalkozásainkon kutyusod korához, vagy méretéhez illő kis csoportokban van lehetőséged részt venni szórakoztató, kevés gyakorlati elemmel tűzdelt óráinkon, melyekre külön-külön jelentkezhetsz, de minden foglalkozásunkra igaz, hogy kutyafajtától független, viszont az oltások megléte az itt is fontos.

 

Időtartam és díjazás

 

2.500,- Ft/1 óra/alkalom

Bérlet: 3 alkalom 6.000,- Ft, 5 alkalom: 8.500,- Ft, vagy 10 alkalom: 15.500,- Ft


 

Időpontok

 

Hétköznap délután, este, vagy hétvégén változó időpontokban, amikre az események alatt, telefonon, vagy a facebook csoportunkban lehet bejelentkezni, melyhez a regisztráció után kiküldött válasz e-mailben kapsz egy linket. (Amennyiben nem találod a válasz e-mailünket kérlek nézd meg a spam mappában és lehetőség szerint emeld is ki onnan, hogy a máskor már ne ott landoljon levelünk!)

 

 


 

3-8 hónapos korú kis kedvenceddel részt vehetsz ezen a programon akár az enegelmességi tanfolyam előtt, és közben is, hogy elősegítsd beilleszkedését a kutyaiskolai környezetbe. Itt játékból sem lesz hiány, de egy pár fontosabb ismerkedős feladatot is kaptok majd, amivel kiegészítheted kutyusod szocializációját idegen eszközök, kutyák, és emberek között egy kinti, de biztonságosan zárt területen.

 


 

Bármilyen korú, vagy fajtájú négylábú barátoddal rászt vehetsz ezeken a foglalkozásokon, ha marmagassága nem éri el a 40 cm-t. Ez a csoport azoknak szól, akik féltik kis kedvenceiket a nagyobbtestű kutyás csoportokban, és/ vagy éppen nem tudnak beilleszkedni ilyen közegbe. Itt kutyusod csak hasonló méretű ebekkel tud ismerkedni, játszani és hasznos feladatokat elsajátítani, hogy pozitív élményeket szerezhessen a kutyaiskolában, és akár felkészülhessen egy vegyes csoportra is.

 


 

Amennyiben négylábú társad elmúlt 8 hónapos, úgy már a felnőtt kutyás klubfoglalkozásunkat ajánljuk számotokra, hogy korban hozzá illő kutyákkal tudjon együtt fejlődni, és játszani.  Az alap engedelmességi tanfolyam megléte, tudásanyagának elsajátítása előfeltétele a résztvételnek.

 


 

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak