Ugrás a tartalomra

 

kutyás sportok az ebmester kutyaiskolában

 

Aktív négylábú társaddal, ha már az engedelmességi tanfolyamon kialakítottad a megfelelő kutya-gazda kapcsolatodat, akkor bátran nézhetsz magatoknak egy hobbit, melyet mindketten szívesen űztök. Kutyaiskolánkban igyekszünk az igényekhez mérten többféle sportolási lehetőséget megvalósítani, azért, hogy a kis kedvencek jól le legyenek mozgatva, hiszen a nyugodt, és boldog együttélésnek ez egy nagyon fontos része. Nálunk találkozhattok hasonlóan gondolkodó gazdikkal, és közös szenvedélyetekben is társakra lelhettek. A közös sportok előnye, hogy kapcsolatod kis kedvenceddel egy újabb szintre lép, hiszen az együtt végzett aktivitások által egy olyan kapocs alakul ki kettőtök között, mintha egy láthatatlan zsinórral akár csak egy gondolat hatására tudnád elérni, hogy kutyusod azt tegye, amire gondolsz, vagyis arra játékra fusson fel, azon bújjon keresztül, ...és a többi, amire csak ránézel.

 


A Coursing a vadászatot imitáló nagyszerű sportág ahol a kis házi kedvencek megélhetik vadász ösztöneiket és üldözőbe vehetnek különböző zsákmányokat. A zsákmány lehet csörgő nejlon pamacs, vagy plüss állat, de gyakran használnak nyúlbőrt is. Nálunk heti rendszersségel vehetitek igénybe a pályánkat, ahol egy kb. 500 méteres kötelen húzott "préda" után rohanhatnak a négylábúak, míg ki nem fáradnak. 

 


Ha már az alap engedelmességi feladatok jól mennek, és szeretnétek továbbra is együtt tanulni, fejlődni, és szórakoztató órákon részt venni kedvencetekkel, akkor a Happility órákat nektek találták ki. Ezt az agility elemeket, és egyéb engedelmességi, és trükk feladatokat tartalmazó foglalkozást minden fürge lábú kis kedvenc imádni fogja.

 


A Hoopers egy szintén agility, és egyéb jellegzetes elmeket tartalmazó kutyás sportág, mely olyan kutyusoknak lett kifejlesztve, akik nem ugrálhatnak, lépcsőzhetnek valamilyen okból kifolyólag. Így rendkívül hasznos lehet kistetsű kutyusok számára, akikszeretnek futkározni, de fontos szempont az egészségük megőrzése is.

 


Nyáron a nagy melegben egy jó hangulatú vízparti foglalkozásnál nincs is jobb. Próbáld ki nálunk a supozást négylábú társaddal, és szerezz egy szuper nyári hobbit magatoknak! Ez a kutyás vízi sport egy újfajta közös együttműködést igényel kutyusoddal, így remek kapcsolatépítő program válhat belőle, feltéve, hogy már kézben tartható, és behívható kis kedvenced.

 

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak