Ugrás a tartalomra

coursing műnyúl vadászat

Az EbMester Kutyaiskolában izgalmas és aktív coursing edzéseket tartunk minden méretű és fajtájú kutyának! A coursing, mint természetes mozgásforma, fantasztikus lehetőséget nyújt kedvenceinknek, hogy kibontakoztassák ösztöneiket és energiáikat.

Miért éppen coursing? Ez a mozgásforma kiváló módja annak, hogy kutyusod egészségét és kondícióját fejleszd. A futás és üldözés ösztöneiknek megfelelő környezetben való kifejezése nemcsak boldogságot hoz számukra, hanem csökkenti a stresszt és viselkedési problémákat is.

Kiemelt célunk, hogy a kutyáknak együttműködési képességeik is fejlődjenek, miközben szórakoznak és aktívan töltik idejüket. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkező oktatóink segítségével biztosítjuk, hogy minden kutyus maximális élvezettel vegyen részt az edzéseken.

Biztonság és kényelem mindenekfelett áll nálunk. Zárt, nagy füves területünk tökéletesen alkalmas erre a célra, hogy kedvenceink szabadon futkározhassanak a mozgó zsákmány nyomában, miközben szigorúan betartjuk a szakmai előírásokat és biztosítjuk a megfelelő felügyeletet.

Célunk, hogy a coursing edzések révén nem csak a fizikai, de a mentális igényeit is kielégítsük kutyusod számára, ezáltal hozzájárulva boldog és kiegyensúlyozott életük fenntartásához.

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, hogyan válhat kutyád igazi kalandorrá! Várjuk szeretettel mindazokat, akik szeretnének aktív módon együtt dolgozni és szórakozni hűséges társukkal kutyaiskolánkban.

4, és 8 alkalmas bérletedet tetszőleges időpontokban járhatod le a weboldalon közzétett eseményekre jelentkezve.

8 alkalom: 45 000 Ft

4 alkalom: 23 500 Ft 

 

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak