Kutyaiskola, kutyakiképzés Göd


egyeni kutyaoktatas

Egyéni tréning:

Házhoz jön a megoldás

Az egyéni foglalkozás első alkalmával egy kérdőívet töltünk ki közösen, hogy felmérjük a helyzetet és átbeszéljük a megoldási lehetőségeket.

A fennmaradó időben megismerkedünk az alap gyakorlatokkal egy szőnyeg, vagy takaró segítségével, amelyen a kutyus biztonságban érzi majd magát bárhova vigyük is azt.

A második és a soron következő alkalmak már inkább a közös munkáról szólnak bővülő feladatsorokkal kiegészítve, melyeket, ha napi szinten végezünk, akkor azzal gyorsabbá tehetjük a fejlődést és nem utolsó sorban segít kiépíteni egy egészséges kutya-gazda kapcsolatot.


csoportos kutyatréning

Csoportos foglalkozás

Már gyakorlott ebeknek

Azokkal a gazdikkal és kutyáikkal egy előre megbeszélt időpontban és helyszínen találkozunk, akikkel már az alap feladatokat jól begyakoroltuk otthoni nyugodt környezetben, hogy közösen gyakoroljuk a helyes viselkedést társaságban.

Gondosan összeválogatott négy-öt fős csoporttal a nyílt terepen nagyon sok új tapasztalatot szerezhetünk, például hogy mennyire tudjuk irányítani kutyánk figyelmét egy ingerekkel dúsított terepen, és hogyan viselkedik más kutyák jelenlétében.


kutyasétáltatás

Kutyasétáltatás

Elfoglalt gazdiknak

Napi rendszeres mozgás biztosítása kertben, vagy lakásban élő kis barátainknak, akkor is, ha elfoglaltak vagyunk.

A séta alatt elővesszük kedvenc játékát, gyakoroljuk a lábnál menetelt, vagy felelevenítjük az iskolában tanultakat.

Küldj Nekem Email-t!