Ugrás a tartalomra
Hol található az iskola?
Fót, Rövid dűlő 2, 2151
Iskola központi telefonszáma
Email cím
info@ebmester.hu
Kutyaiskola bemutatása

Ha kutyusoddal elvégezted már az Alap Engedelmességi Tanfolyamot, akkor várunk Titeket is szeretettel egy izgalmas kirándulásra  kis létszámú csoportban! Az erdei helyszín tele van új ingerekkel, zajokkal és szagokkal, amik elterelhetik kutyusod figyelmét, de profi oktatónk segítségével a séta közbeni gyakorlások által elérheted, hogy ebben az ingerdús környezetben is tudjon rád figyelni kis kedvenced!

Kezdés előtt 10 perccel érkezz a helyszínre, hogy együtt indulhassunk el a 2-3 óra hosszú körtúránkra, ahol séta közben szükséged lehet egy hosszú pórázra is. A parkolás díja ingyenes. Készüljetek kényelmes öltözettel, cipővel, kullancs elleni védelemmel, jutalomfalattal, vízzel, itatóval, és a többi jól megszokott hoznivalóval, amiket az EbMester Kutyaiskolába is szoktunk kérni, hogy hozzatok (regisztrációt visszaigazoló e-mail tartalmazza).

A séta során többször is megállunk majd, hogy gyakorlatozzunk, de a túra legnagyobb részében a kis kedvencek szaladgálhatnak majd hosszú pórázaikon. A feladatok, amiket gyakorlunk azok már az alap engedelmességi tanfolyamról ismerősek lesznek, és akár a régi osztálytársaiddal is összefuthatsz majd egy-egy alkalmon.

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak